Szkolenia
Oferujemy
SZKOLENIA PODSTAWOWE (2 – dniowe warsztaty szkoleniowe)
- System HACCP – wdrażanie, weryfikacja, utrzymanie
- Auditor wewnętrzny HACCP oraz ISO 22000
- Auditor / inspektor wewnętrzny GLOBALG.A.P.
- Auditor wewnętrzny BRC, IFS
- Wymagania Normy ISO 22000
SZKOLENIA UPOWSZECHNIENIOWE (1-dniowe szkolenia informacyjne)
- Zasady GHP/GMP oraz podstawy systemu HACCP
- Wymagania G.A.P. dla producentów owoców, warzyw i zbóż
- Wymagania GLOBALG.A.P. dla producentów materiału rozmnożeniowego
- Wymagania GLOBALG.A.P. GRASP – zobowiązania producenta do dbania o zdrowie, bezpieczeństwo i opiekę socjalną pracowników
- Wymagania GLOBALG.A.P. CoC – łańcuch kontroli nad produktami certyfikowanymi
- Praktyczna interpretacja wymagań BRC Global Standard for Food Safety
- IFS Food – praktyczna interpretacja wymagań światowego standardu bezpieczeństwa żywności w produkcji i przetwórstwie żywności
- IFS Logistic – wymagania dla transportu, przeładunku, magazynowania i dystrybucji produktów
- Zapewnienie bezpieczeństwa i jakości pasz – wymagania GMP+
SZKOLENIA INFORMACYJNE
- Aktywność wody w żywności
- Zagrożenia mikrobiologiczne żywności
SZKOLENIA DOSKONALĄCE w przypadku zmian w danym standardzie
Szkolenia prowadzone są w formie szkoleń zamkniętych ( dla pracowników jednej firmy) i szkoleń otwartych (dostępne ogólnie).