Audity
Oferujemy:
AUDITY SYSTEMÓW ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI
- Audity zerowe – badanie stanu higienicznego, technicznego i dokumentacji w przedsiębiorstwie / gospodarstwie oraz ustalenie potrzeb inwestycyjnych, organizacyjnych oraz w zakresie dokumentacji, niezbędnych do wdrożenia systemu.
- Audity testujące – przeprowadzane na zakończenie prac wdrożeniowych, stanowiące ocenę poziomu wdrożenia systemu jak również stopień przygotowania do certyfikacji zewnętrznej.
- Audity / inspekcje wewnętrzne – prowadzone przed certyfikacją oraz regularnie po wdrożeniu systemu, wynikające z wymagań danego systemu.
- Audity dostawców surowców / opakowań / materiałów pomocniczych do produkcji – wynikające z wymagań danego systemu, stanowiące podstawę zapewnienia bezpieczeństwa w całym łańcuchu żywnościowym, są częścią oceny dostawców.
Audity prowadzone są przez doświadczonych auditorów wiodących. Każdy audit kończy się raportem, który jest przekazywany przedsiębiorcy w uprzednio uzgodnionej formie i terminie.